rozi, użyj szukajki bo już było o tym na forum. Było nawet co i jak zakodować.
6minut od zarejestrowania to trochę mało na ogarnięcie tego co już jest na forum.
Maicroft, ale co mają do tego xenony? Xenon nie doświetli zakrętu jak to robi przeciwmgielny - oryginalnie dają zupełnie inne odblaski w przeciwmgielnych jak się wybierze opcję doświetlania. Inna sprawa, że nie wiem jak takie rozwiązanie dostało homologację :diabelski_usmiech Ja jak jadę po mieście to mam włączone dzienne, a wtedy to doświetlanie nie działa i nikogo nie denerwuje.
Bo przy xenonie cos w koncu widac, dla mnie to doswietlanie to jest pol srodek przy zwyklych lampach. Przy xenonie masz oswietlone mocno jedno i drugie pobocze, stad sadze ze to przerost formy nad trescia.
jesli auto daje możliwość doswietlania zakretow to najlatwiej poznać po wygladzie halogenów. Te z doswietlaniem mają matową dolną część.
Możliwość mają chyba wszystkie. Matowa część oznacza, że zostało to uruchomione i zamontowane w fabryce (ja tak mam). Jak ktoś nie ma matowej to też to może uruchomić z kabla. Było już o tym na forum.
gruto, dolna część srebrnego odbłyśnika w lampie jest matowa a nie odblaskowa jak reszta. Ale tym się nie sugeruj - ja tak mam, bo dopłaciłem do tego 400PLN U Ciebie się powinno dać to odpalić nawet jak masz zwykłe przeciwmgielne.
shado, u mnie dół jest matowy i nie mam doświetlania zakrętów. I nie jestem pewien czy chciałbym to sobie uruchomić. No może na chwilę żeby zobaczyć jak to działa
AdamB, ja jak chce z tego korzystać to włączam normalne światła, a jak nie chce to zostaje przy światłach dziennych. Jeżdżąc po mieście staram się unikać używania tego doświetlania. gruto, ja mam auto z października'07 czyli MY08.
Komentarz